СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Спортни съоръжения

Спортни съоръжения

Подкатегории

Активни филтри

Комплексът  "Горска поляна" е детски спортно-игрален комплекс, който е подходящ за игри на открито.
Осигурява на детето начална физическа подготовка, помага да се развие сръчност и гъвкавост.
Отличава се с надеждна конструкция, многофункционалност и стилен дизайн!

Комплексът "Космическа совалка" е детски спортно - игрален комплекс, който е подходящ за игри на открито.  Отличава се с надеждна конструкция, многофункционалност и стилен дизайн!Комплексът е сглобяема рамкова конструкция, изработена от метални тръби, монтирана върху бетонирана опора.

Диаметър на тунела- 56 см

Отличава се с надеждна конструкция, многофункционалност и стилен дизайн! В комплекта са включени: въже, решетки, круша, табло за баскетбол, пръстени с напречна греда.

Отличава се с надеждна конструкция, многофункционалност и стилен дизайн! В комплекта са включени: въже, решетки, круша, табло за баскетбол, пръстени с напречна греда и люлка.

  1. Комплекс "Легенда" е доста компактен и не заема много място и е отличен избор за родители, които искат да задържат децата си в активни игри. 

 

Спортен комплекс "Акробат" е мултифункционален.
С помощта на комплекса "Акробат" децата развиват координация и сръчност, а също така могат просто да се забавляват на откри
то.

Улична люлка Лъки

0 Review(s)
Цена 169,00 лв.

Седалката е с облегалка за удобство и безопастност на вашето дете.
Здравите и надеждни вериги на люлката можете да закрепите към напречна греда посредством карабинер.

Баскетболен кош Весела игра

0 Review(s)
Цена 89,00 лв.
  1. Таблото за баскетбол "Весела игра" е направено от качествени материали. Той ще служи дълго време. Играта на баскетбол на открито е чудесен начин да тренирате координация, ловкост, точност и за най-малките.

  1. Фитнес уред за кофички "Енерджи" позволява на възрастни и подрастващи да спортуват на свеж въздух! Съвместните занимания с Вашите деца сплотяват семейството, а личният пример е незаменим във формирането на физически навици. Отличава се с надеждна конструкция и стилен дизайн!
  2. Подходящ е за  комплекси с ширина на стъпката 49 см.

Детското дървено съоръжение за игра FREESWING е чудесен избор за всяка градина или двор. 

Изберете от разнообразие от класически люлки, бебешки седалки, въжени стълби, халки, балетна топка и други. Аксесоарите могат лесно да се сменят според възрастта на децата.

Прозводител КВТ - Белгия