СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Торове за цветя и трева

Специализирани хоби торове за трева, цветя и декоративни

растения за дома, офиса и градината.

Торове за цветя и трева

Подкатегории

Активни филтри

Течен тор за балконски цветя

0 Review(s)
Цена 2,50 лв.

Течен тор за балконски цветя. Специален комплексен тор с високо съдържание на калий и фосфор, допълнително обогатен с микроелементите кобалт и желязо. Подхранването на балконските растения с течен тор ЛАКТОФОЛ се постига обилен цъфтеж, ароматни, красиви и трайни цветове с висока издръжливост на ралични атмосферни условия.

Течен тор за цъфтящи растения. Специален комплексен тор стимулиране на цъфтежа и траен цъвят. Резултата е многобройни цветове с по-ярка украса. Препоръчително е да се редува с тор за листно декоративни растения. Подходящ за стайни и градински цветя.

Течен тор орхидеи растеж

0 Review(s)
Цена 2,80 лв.

Течен тор за растеж на орхидеи, азалии, родендони (растения обичащи кисела почва).Балансирана храна за енергичен растеж на орхидеи (азалии, рододендрони). Ползва се по време на вегетативната фаза. Високото съдържание на азот  спомага за растежа на здрави корени и листна маса. Стимулира формиране на цветоноси.

Течен тор орхидеи цъфтеж

0 Review(s)
Цена 2,80 лв.

Балансирана храна за орхидеи (азалии, рододендрони) в цъфтеж. Високото съдържание на фосфор и калий спомага за по-обилен цъфтеж

Течен тор универсален
  • Изчерпан

Течен тор универсален

0 Review(s)
Цена 2,50 лв.

Течен тор универсален. Специален комплексен тор с универсално приложение за цъфтящи и декоративни растения. Резултата е многоброен цвят с по-ярка украса, задрава и лъскава листан маса.

Течен тор за листно - декоративни растения
  • Изчерпан

Течен тор за за листно - декоративни растения. Специален комплексен тор с високо съдържание на магнезий, калций и азот. Разработен за стимулиране развитието на листна маса и подържането и свежа и красива. Придава на листата блясък и им осугурява дълаг живот.

Течен тор за цитруси, манго, авокадо
  • Изчерпан

Течен тор предназначен за лимони, портокали, мандарини авокадо и манго. Придава по-ярка украска на растенията, по-добро задържане на подовете и по-голяма устойчивост на заболявания.

Течен обогатител за стайни растения
  • Изчерпан

Течен обогатител за растения засегнати от желязна хлороза изявена в изсветляване на листата сължящо се на железен дефицит.

Течен обогатител за трева
  • Изчерпан

Течен обогатител за трева. Осигурява на тревния чим добро развитие, балансирано хранене,  бързо въстановяване на тревните настилки след натоварване, по-дълъг живот на тревните килими.

Тор за рози и цъфтящи храсти
  • Изчерпан

Комбиниран тор за рози и цъфтящи храсти, осигуряващ стабилно развитие, по-добре издръжливост и обилен цъвтеж на розите.