СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Торове за цветя и трева

Торове за цветя и трева

Подкатегории

Активни филтри

Течен тор за балконски цветя

0 Review(s)
Цена 3,70 лв.

Течен тор за балконски цветя. Специален комплексен тор с високо съдържание на калий и фосфор, допълнително обогатен с микроелементите кобалт и желязо. Подхранването на балконските растения с течен тор ЛАКТОФОЛ се постига обилен цъфтеж, ароматни, красиви и трайни цветове с висока издръжливост на ралични атмосферни условия.

Течен тор за цъфтящи растения. Специален комплексен тор стимулиране на цъфтежа и траен цъвят. Резултата е многобройни цветове с по-ярка украса. Препоръчително е да се редува с тор за листно декоративни растения. Подходящ за стайни и градински цветя.

Течен тор орхидеи растеж

0 Review(s)
Цена 4,00 лв.

Течен тор за растеж на орхидеи, азалии, родендони (растения обичащи кисела почва).Балансирана храна за енергичен растеж на орхидеи (азалии, рододендрони). Ползва се по време на вегетативната фаза. Високото съдържание на азот  спомага за растежа на здрави корени и листна маса. Стимулира формиране на цветоноси.

Течен тор орхидеи цъфтеж

0 Review(s)
Цена 4,00 лв.

Балансирана храна за орхидеи (азалии, рододендрони) в цъфтеж. Високото съдържание на фосфор и калий спомага за по-обилен цъфтеж

Течен тор универсален

0 Review(s)
Цена 3,70 лв.

Течен тор универсален. Специален комплексен тор с универсално приложение за цъфтящи и декоративни растения. Резултата е многоброен цвят с по-ярка украса, задрава и лъскава листан маса.

Течен тор предназначен за лимони, портокали, мандарини авокадо и манго. Придава по-ярка украска на растенията, по-добро задържане на подовете и по-голяма устойчивост на заболявания.

Специализирани хоби торове за трева, цветя и декоративни

растения за дома, офиса и градината.