СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Тор и торфен субстрат

Тор и торфен субстрат

Активни филтри

Био тор SaproHumus 2 литра

0 Review(s)
Цена 2,50 лв.

СапроХумус е 100% органичен! Високо ефективен, щадящ околната среда тор.

Торфен субстрат универсален

0 Review(s)
Цена 2,50 лв.

Универсален торфен субстрат за цветя, зеленчуци, храсти, разсади. Торфен субстрат с много високо качество, състоящ се от добре угнил светъл и тъмен торф, допълнително обогатен с NPK тор, перелит, овлажнител и микроелементи. Тази съвкупност го прави с универсално приложение.

Течен тор за балконски цветя

0 Review(s)
Цена 3,70 лв.

Течен тор за балконски цветя. Специален комплексен тор с високо съдържание на калий и фосфор, допълнително обогатен с микроелементите кобалт и желязо. Подхранването на балконските растения с течен тор ЛАКТОФОЛ се постига обилен цъфтеж, ароматни, красиви и трайни цветове с висока издръжливост на ралични атмосферни условия.

Биохумус, придобит с помощта на червен калифорнийски червей. Ефективен екологичен тор за почвено приложение при всички видове  стайни, балконски и градински цветя и др.

Торфен субстрат за разсади приготвен по специална рецепта от екологично чисти суровини и материали. Торфните смеси са богати на хранителни вещества и съдържат основните макро и микро елементи, необходими за развитието на растенията.

Течен тор за цъфтящи растения. Специален комплексен тор стимулиране на цъфтежа и траен цъвят. Резултата е многобройни цветове с по-ярка украса. Препоръчително е да се редува с тор за листно декоративни растения. Подходящ за стайни и градински цветя.

Биохумус, придобит с помощта на червен калифорнийски червей. Ефективен екологичен тор за почвено приложение при всички видове  стайни, балконски и градински цветя и др.

Торфет субстрат подходящ за всички видове орхидеи.

  • Подхранва растенията
  • Спомага превилното развитие на кореновата система
  • Подобрява аерирането и дренажа
  • Не съдържа вредители и приченители на болести
  • Не съдържа торф

Течен тор орхидеи растеж

0 Review(s)
Цена 4,00 лв.

Течен тор за растеж на орхидеи, азалии, родендони (растения обичащи кисела почва).Балансирана храна за енергичен растеж на орхидеи (азалии, рододендрони). Ползва се по време на вегетативната фаза. Високото съдържание на азот  спомага за растежа на здрави корени и листна маса. Стимулира формиране на цветоноси.

Торфен субстрат FLORAGADR 70 литра

0 Review(s)
Цена 37,00 лв.
Универсална почва 70 литра с намалено съдържание
на торф с подобрена рецепта за балконски, саксийни
и стайни растения.
Почвата за саксии Floragard
може да се използва универсално в градината на
терасата и балкона или дори на закрито.Биохумус, придобит с помощта на червен калифорнийски червей. Ефективен екологичен тор за почвено приложение при всички видове  стайни, балконски и градински цветя и др.

Течен тор орхидеи цъфтеж

0 Review(s)
Цена 4,00 лв.

Балансирана храна за орхидеи (азалии, рододендрони) в цъфтеж. Високото съдържание на фосфор и калий спомага за по-обилен цъфтеж