СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Скриващи мрежи за ограда

Скриващи мрежи за ограда

Подкатегории

Активни филтри

Засенчваща мрежа 65%

0 Review(s)
Цена 1,35 лв.

Плетена мрежа за засенчване на тенти, навеси, беседки.

Подходяща и за ограда

  • Посочените цена и количество са за квадратен метър
  • При порръчка е необходимо да изберете желаната широчина
  • Умножете желаната дължина по избраната широчина и впишете полученото число в прозореца за заявка
  • Дължината на мрежата може да бъде само кръгъл метър. Сантиметри не се режат

Оградна мрежа Totaltex 95%

0 Review(s)
Цена 6,20 лв.

Плетелена полиетиленова скриваща мрежа за ограда.

Широчина 1.5 м

Дължина на ролката 50 м

Засенчващ фактор 95%

Посочената цена е за квадратен метър

Оградна мрежа Extranet 80%

0 Review(s)
Цена 3,50 лв.

Плетелена полиетиленова скриваща мрежа за ограда, дом, градина и балкон.

Широчина 2 м

Ддължина на ролката 50 м

Непроницаемост 80%

Посочената цена е за квадратен метър

Мрежи за ограда: сфери на приложение

Градинските оградни мрежи или мрежи за ограда се използват широко с цел осигуряване на сигурност, за защита  и разделяне на различни зони. Мрежите за ограда предлагани в e-gradinabg.com се използват освен за ограждане и разделяне на пространствата, но и с цел предпазване от слънцето. Те са произведени от полиетилен с висока плътност и устойчивост на UV лъчи. 

Сферите на приложение касаят използването им  както в земеделието, така и за засенчване на обществени места, като оградни мрежи за дворове, спортни площадки и игрища.

Мрежите за ограда са предпочитан вариант при вили, къщи и частни имоти заради достъпната цена, издръжливостта и лесния монтаж. С тях се очертават границите на градини, дворове и басейни. Те са естетично решение, което осигурява спокойствие, уют и неприкосновеност.

Предимства на декоративната мрежа за ограда

Мрежите за ограда, предназначени да предпазват и покриват, намират широко приложение във всички сфери на стопанската дейност и на домакинството. Мрежите за ограда в онлайн магазина на e-gradinabg.com са произведени от висококачествени материали – издръжлив полиетилен, който се къса трудно и устоява на голям натиск. Той не се влияе от различните неблагоприятни климатични условия – много ниски и високи температури, силен вятър, дъжд сняг, мъгла и лед.

Оградните мрежи от полиетилен ще ви осигурят спокойствие и комфорт. С тях можете да ограждате всякакви пространства, независимо от големината им. Транспорта и монтажа са лесни и безпроблемни.

Плетелената полиетиленова скриваща мрежа за ограда може да се закрепва на всякакви елементи. Това става бързо и лесно, без да има необходимост от специални знания и умения или от особени инструменти. 

При нас можете да намерите различни по плътност оградни мрежи, които имат затъмнение до 95 %. С високата си плътност, мрежите за ограда осигуряват спокойствие и уединение в дома.

Мрежите за ограда  могат не само да ограничават и ограждат, но и да предпазват. Ситната плетка на някои от тях дават възможност да се използват за предпазване от градушка и силните слънчеви лъчи на най-различни обекти. Мрежите за ограда от политилен често биват използвани и за покритие на/над автомобили, което цели да минимизира щетите при неблагоприятни атмосферни условия. 

Какви видове оградни мрежи предлагаме

Ние от e-gradinabg.com  Ви осигуряваме и голям избор от модели оградни мрежи според техните характеристики. В нашия асортимент ще срещнете мрежи с различни плетки и степен на плътност- от 65% до 95%. Цвета на оградните мрежи е зелен. Оградните мрежи са рентабилна инвестиция с висока степен на възвръщаемост за вашият имот и личен комфорт.

Всички оградни мрежи се монтират много лесно! Можете да го направите дори и сами, без наша помощ. Нужно е просто да опънете мрежата там, където искате да я поставите. След това трябва да я фиксиране с избраните стабилизатори – щипки, метални стълбове, тел или други. 

Поставянето на ограда от мрежа е бързо и лесно, което ги прави удобно решение при спешна нужда от ограждане на даден имот, парцел и градина. 

Мрежите за ограда са произведени от висококачествен материал на основата на полиетилена, което ги прави много еластични леки и в същото време здрави. С различните модели оградни мрежи, които предлагаме, на практика можете да оградите всичко. Те се използват на различен релеф и предпазват по оптимален начин вашата собственост. Освен това, ограничават достъпа до разнообразни терени на хора, малки деца, домашни и диви животни. Независимо от спецификата им на използване, те ще ви служат дълго и безпроблемно.