Мрежи за защита от слана и замръзване

Общи условия

Нашите магазини

Нашите магазини

Магазин гр. Бургас ул. Одрин 7 на входа на бившата Кока Кола

Мрежи за защита от слана и замръзване

Покриването с мрежа за защита от слана и замръзване създава благоприятен микроклимат за развитие на растенията. Това от своя страна води до по-ранното узряване на плодовете и зеленчуците под него. Полагането на покритието против слана може да бъде ръчно или механизирано - директно върху растенията, върху конструкция (тип тунел) или вместо втори ...

Покриването с мрежа за защита от слана и замръзване създава благоприятен микроклимат за развитие на растенията. Това от своя страна води до по-ранното узряване на плодовете и зеленчуците под него. Полагането на покритието против слана може да бъде ръчно или механизирано - директно върху растенията, върху конструкция (тип тунел) или вместо втори полиетилен в оранжериите.

Тъканта срещу слана и замръзване е идеално решение за защита на зеленчуци и цветя. Създава идеални условия за развитието на салатни зеленчуци, моркови, ягоди, пъпеши и др.

Тъканите против слана и замръзване са идеално решение при отглеждане на ранно пролетни и късно есенни култури на  открити площи.

Още

Мрежи за защита от слана и замръзване Съдържа 7 продукта.

Показване на 1 - 7 от 7 артикула
Показване на 1 - 7 от 7 артикула