СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Парници за разсад

Парници за разсад

Подкатегории

Активни филтри

Тунел за разсад с покритие против слана Agrivelo.Предпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Парник за разсад с найлон

0 Review(s)
Цена 26,00 лв.

Тунел за разсад с покритие от UV стабилизиран найлон 50 микрона.Предпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Парник Primaterra Letto от найлон

0 Review(s)
Цена 49,00 лв.

Покритие от UV- устойчив найлон , който създава парников ефект и благоприятен климат за растенията с ранно засаждане. Подходящ е да се използва при ранна , студена пролет ,често предпочитан за разсад.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Тунел за разсад с покритие от геотекстил (агрол).Педпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Парник за разсад Letto Light

0 Review(s)
Цена 39,00 лв.

Парниците Primaterra Letto Light предпазват от студ и защитават вашите растения. Материалът има пореста структура, пропуска вода и въздух в умерени количества и така създава идеален микроклимат.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Парник Primaterra Letto Plus

0 Review(s)
Цена 80,00 лв.

Парниците Primaterra Letto Plus предпазват от студ и защитават вашите растения. Материалът има пореста структура, пропуска вода и въздух в умерени количества и така създава идеален микроклимат.