СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Лейки и пулверизатори

Лейки и пулверизатори

Активни филтри

Пулверизатор 1L ROSA

0 Review(s)
Цена 5,50 лв.

Пулверизатор изработен от висококачествена пластмаса и висококачествена италианска пръскаща част.

Обем 1 литър.

Лейка Pilea 3,8л

0 Review(s)
Цена 12,50 лв.

Лейка за самополивни сандъчета

Цветове: зелена; слонова кост

Лейка Eva 4,5л

0 Review(s)
Цена 10,00 лв.

Класическа лейка с душ.

Воден обем 4,5 литра

Цветове: зелен, жълт, антрацит

Пулверизатор 2L HERLY

0 Review(s)
Цена 8,50 лв.

Описание: Пулверизатор за течности с ръчна помпа за налягане
Обем: 2 л.
Материал: Пластмаса
Функции на пръскане: 2
Материал дюза: Месинг
Цвят: Оранжев

Какви лейки за поливане се предлагат от e-gradinabg.com

В онлайн магазина на e-gradinabg.com се предлагат качествени продукти на изгодни цени. В наше лице ще откриете специалисти, които могат да ви консултират и помогнат за всички възникнали въпроси. Нашите продукти са специално подбрани на водещи производители в бранша и предоставят качество, надеждност и сигурност.

Пулверизатора, предлаган от нас е  изработен от висококачествена пластмаса и висококачествена италианска пръскаща част. 

Пулверизаторите, които предлагаме са удобни и компактни за течности с ръчна помпа за налягане. Те са препоръчително средство за фино освежаване, третиране на растенията и наторяване, както и за дезинфекция.

Лейката е подходяща за самополивни саксии и поливане на балкона или в градината. Снабдена е с удобна дръжка и дълъг улей и е изработена от пластмаса.

Защо са необходими и къде се използват

Лейка и пулверизатор за поливане са инструменти, които се използват за доставяне на вода към растенията в градината или други обекти, които изискват внимателно и прецизно поливане. 

Лейката  за поливане е конвенционален инструмент, който се използва за внимателно, поетапно поливане на определени растителни обекти или цветни лехи в градината.

Много лейки разполагат с регулиращи механизми, които позволяват на потребителя да контролира интензитета и формата на водния поток.

Лейките могат да бъдат проектирани с различни дължини и форми на душа, които позволяват на потребителя да достигне различни области и височини при поливане.

Пулверизаторът разпръсква водата чрез фина струя, която създава облак от много малки капки. Пулверизаторите се използват обикновено за оросяване на листата, отмиване на прах, листно торене или третиране с препарати. 

Видове пулверизатори

Има различни видове пулверизатори, предназначени за различни приложения. Ето някои от основните видове пулверизатори:

Ръчен Пулверизатор:

Ръчният пулверизатор е малко устройство, което се напълва с течност и се използва за пръскане или поливане на растения, повърхности или други обекти.

Често се използва в градината или за домашно поливане, например за торене, пръскане на инсектициди и фунгициди.

Ръчен Помпен Пулверизатор:

Този вид пулверизатор се зарежда с течност и се използва с ръчна помпа, за да се създаде налягане и разпръскване на течността.

Обикновено се използва за градински нужди, за обработка на растения с течности като инсектициди или фунгициди.

За какво се използват, предимства

Градинарство в Саксии или Контейнери: Лейката и пулверизаторът могат да бъдат особено полезни при поливането на растения в саксии, които изискват внимателен и контролиран подход.

Поливане на Цветя и Лехи: И двете устройства са често използвани за поливане на цветя, лехи или декоративни растения в градината.

Млади Растения и Семена: Пулверизаторът може да бъде полезен при поливането на млади растения и семена, където е важно да се избегне нарушаването на почвата и деликатните стъбла.

Равномерност на Поливането: И двата инструмента могат да допринесат за равномерността на поливането, което е важно за здравето и растежа на растенията.