Мрежи

Общи условия

Нашите магазини

Нашите магазини

Магазин гр. Бургас ул. Одрин 7 на входа на бившата Кока Кола

Мрежи Съдържа 18 продукта.

Подкатегории

 • Мрежи за защита от...

  Вредите върху растенията (овошки, лозя, зеленчуци) причинени от градушките, намаляват значително добивите и се дават отражение на бъдещите реколти.
  Мрежите против градушка на ARRIGONI са най-сигурната защита на лозята и
  овошките от градушките. Противоградните мрежи гарантират здрави плодове и
  растения без пречат на развитието и зреенето им. Конструкциите за защита от
  градушка се изграждат от стоманени въжета и дървени или стоманенобетонни
  колове. Мрежите срещу градушка са изключително здрави и UV защитени. Голямо
  разнообразие от размери, включително и по поръчка на клиента.

 • Мрежи за защита от птици

  Мрежите срещу птици са идеални защита на насажденията от птици. Мрежите за защита от птици осигуряват оптимална циркулация на въздуха и пропускат достатъчно светлина за растенията. Мрежите против птици не пречат на зреенето и развитиието на плодовете. Мрежите срещу птици са UV защитени и са предназначени за многократна употреба.

 • Мрежи за защита от вятър

  Мрежите срещу вятър редуцират силата на вятъра и причинените от него щети по растенията и плодовете. Мрежите за защита от вятър осигуряват необходимата циркулация на въздух като същевременно подобряват микроклимата. Мрежите против вятър намаляват значително почвената ерозия. Мрежите срещу вятър са предназначени за многогодишна употреба и са UV защитени

 • Засенчващи мрежи
  Слънцезащитните мрежи са ефикасна защита от слънчева радиация.
  Предпазват растенията и листата им от изсъхване поради прекомерно изпарение. Мрежите срещу слънце предотвратяват спада на продуктивността и естетическото качество на зеленчуците, декоративните растения и цветя.
  Най-широко използваната днес система за намаляване интензитета на слънчевите лъчи е чрез покриване на растенията с мрежи за засенчване, които редуцират слънчевите лъчи с различна степен на засенчване.

 • Мрежи за защита от...

  Покриването с мрежа за защита от слана и замръзване създава благоприятен микроклимат за развитие на растенията. Това от своя страна води до по-ранното узряване на плодовете и зеленчуците под него. Полагането на покритието против слана може да бъде ръчно или механизирано - директно върху растенията, върху конструкция (тип тунел) или вместо втори полиетилен в оранжериите.

  Тъканта срещу слана и замръзване е идеално решение за защита на зеленчуци и цветя. Създава идеални условия за развитието на салатни зеленчуци, моркови, ягоди, пъпеши и др.

  Тъканите против слана и замръзване са идеално решение при отглеждане на ранно пролетни и късно есенни култури на  открити площи.

 • Поддържаши мрежи

  Мрежа за краставици, боб, грах и други видове влечащи

  растения. Поддържащи мрежи може да се използват и в

  цветарството като хоризонтална решетка за карамфил

  или други къдрави цветя.

 • Скриващи мрежи за ограда

  Плътни мрежи за ограда. За да се скриете от любопитните погледи на миновачи или съседи. Оградните мрежи намалят силата на вятъра, спират прах и семена на плевели.

 • Мрежи срещу плевели
 • Мрежи за дръвчета
за страница
Показване на 1 - 12 от 18 артикула
Показване на 1 - 12 от 18 артикула