СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Инструменти FELCO

Инструменти FELCO

Активни филтри

Класически модел с дръжки изработени от подсилена алуминиева сплав с доживотна гаранция. Всички части по ножицата подлежат на подмяна за дълъг експлоатационен живот.

Производител: FELCO SA, Швейцария

Широка лопатка за изкопаване и пресаждане от горещо-кована стомана с подострени ръбове и ръчно омаслена дръжка от ясеново дърво.

Производител: FELCO SA, Швейцария

Ненадминат по универсалност модел, предназначен за работа както с 1, така и с 2 ръце. Eргономичен модел с удължена лява дръжка за увеличен капацитет на рязане и намалено усилие в сравнение с модел за една ръка

Производител: FELCO SA, Швейцария

Лопатка Hori-Hori - тесна и подострена по ръбовете лопатка от горещо-кована стомана и ръчно омаслена дръжка от ясеново дърво.

Производител: FELCO SA, Швейцария

Инструмент за розрохване и премахване на стари корени, с подострени ръбове, изработен от горещо-кована стомана и ръчно омаслена дръжка от ясеново дърво.

Производител: FELCO SA, Швейцария

Инструмент за премахване на стари корени и разрохване с подострени ръбове, изработен от горещо-кована стомана и ръчно омаслена дръжка от ясеново дърво.

Производител: FELCO SA, Швейцария

FELCO e швейцарски производител със 70-годишна история. FELCO е основана през 1946 г. Félix Flisch в сърцето на часовникарския кантон Les-Geneveys-sur-Coffrane с амбициозната цел да направи обикновената градинска ножица в прецизен и качествен инструмент, който да удовлетворява и най-претенциозните професионалисти. Днес професионалният пазар признава FELCO за лидер, защото компанията продължава да се води от принципите на своя основател: 1.Инструментът да е възможно най-ергономичен 2.Изработката да е с най-голяма прецизност 3.Използването на най-добрите налични материали гарантира качеството на рязане и здравината на инструментите.