СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Класически саксии за цветя

Класически саксии за цветя

Подкатегории

Активни филтри

Кашпи за цветя Luna 14
  • Изчерпан

Кашпа за цветя Luna 14

0 Review(s)
Цена 2,30 лв.

Изработени от висококачествена пластмаса кашпите за цветя Луна са с наситени  и красиви цветове.

Кашпа за цветя Luna 16

0 Review(s)
Цена 3,00 лв.

Ефектни саксии тип "кашпа'' Луна  ,красиви, наситени гланцирани цветове.

Кашпа за цветя Luna 18

0 Review(s)
Цена 4,00 лв.

Изработени от висококачествена пластмаса кашпите за цветя Луна са с наситени  и красиви цветове.

Кашпа за цветя Luna 22

0 Review(s)
Цена 5,50 лв.

Изработени от висококачествена пластмаса кашпите за цветя Луна са с наситени  и красиви цветове.

Саксия Перла 18 см.

0 Review(s)
Цена 5,30 лв.

Саксиите от серия Перла са подходящи, както за директна сеитба, така и за кашпи.

Саксиите за цветя Перла са изработени от високо качествена пластмаса. С изчистения си дизайн и ярките си цветове ще внесат стил и уют във всеки дом.

Саксия Перла 21 см.

0 Review(s)
Цена 7,70 лв.

Саксиите от серия Перла са подходящи, както за директна сеитба, така и за кашпи.

Саксиите за цветя Перла са изработени от високо качествена пластмаса. С изчистения си дизайн и ярките си цветове ще внесат стил и уют във всеки дом.

За какви цветя са подходящи

Саксиите за цветя са подходящи за почти всички видове растения. Тези растения, които са обособени да се отглеждат в градината, може да бъдат засадени първоначално в саксия за цветя, и в последствие да се пресадят в градината. В саксиите за цветя може да комбинирате различни растения, като луковици в комбинация с вечнозелени и тревисти,  за да създадете мини горичка или пролетна поляна в контейнер. Използвайте класически саксии от пластмаса в различни размери и форми, в зависимост от това, колко са големи цветята, които ще засаждате, къде ще ги отглеждате и т.н. 

Озарете интериора на дома и градината си с саксиите за цветя, които могат да бъдат контейнери и самополивни саксии. Може да създадете красива изложба от саксийна зеленина и цветя. Саксиите за цветя могат да допринесат за създаването на аранжировка от цветя на открито, толкова красива и процъфтяваща, че да направи пространството ви свежо и цветно.

Изберете правилния тип растения и научете как да се грижите за тях, така че да изглеждат красиви през целия сезон. Използвайте растения, които са толерантни към количеството слънце или сянка в тази конкретна зона на вашия дом, двор или градина. Например, не бихте поставили растение, което вирее на сянка, в зона, която е огрявана от слънце през целия ден. Не забравяйте да определите колко слънце ще получат вашите саксии в зависимост от местоположението им. Можете да проверите етикетите на растенията, за да определите от колко слънце се нуждаят растенията, за да виреят.

От какъв материал са направени

Асортимента на саксиите за цветя, предлагани от онлайн магазина на e-gradina.com са от пластмаса. Пластмасовите саксии са контейнери, изработени от пластмасови материали, използвани предимно за засаждане и излагане на различни видове цветя и растения. Те са популярен избор сред градинарите  поради многобройните си предимства пред традиционните глинени или керамични саксии. Ето някои основни характеристики и предимства на пластмасовите саксии:

Леки: Пластмасовите саксии са леки, което ги прави лесни за боравене и преместване. Това е особено полезно за по-големи саксии или когато трябва да пренаредите вашата градина или витрина за стайни растения.

Издръжливост: Пластмасовите саксии са издръжливи и устойчиви на напукване, начупване и счупване. Те могат да издържат на различни метеорологични условия и да издържат много вегетационни сезони.

Задържане на влага: За разлика от глинените саксии, пластмасовите саксии за цветя са склонни да задържат влагата по-добре, което може да бъде от полза за някои растения, които изискват постоянна влажност на почвата.

Универсалност: Пластмасовите саксии се предлагат в широка гама от размери, форми и цветове, което ви позволява да изберете тези, които най-добре отговарят на вашите градински нужди и естетически предпочитания.

Икономически ефективни: Пластмасовите саксии обикновено са по-достъпни от другите видове контейнери, което ги прави бюджетен вариант за любителите на градинарството.

Лесно почистване: Почистването на пластмасови саксии е лесна задача, която може да се извърши с вода и мек сапун, осигурявайки по-добро здраве на растенията и предотвратявайки натрупването на болести, които могат да възникнат в мръсни контейнери.

Без риск от напукване при минусови температури: За разлика от глинените съдове, пластмасовите са по-малко податливи на напукване при минусови температури, което ги прави подходящи за по-студен климат.

Намален риск от вредители и болести: Пластмасовите саксии са по-малко порести от глинените, което намалява вероятността от приютяване на вредители, бактерии или гъбички, които могат да навредят на здравето на растенията.

Защо да изберете да закупите от e-Gradinabg.com

Онлайн магазин e-gradina.com предлага широк асортимент от продукти свързани с дома и градината. Може да изберете от няколко вида стайни саксии, саксии за балкона, саксии за градината, самополивни саксии, интеририорни самополивни саксии, класически саксии за цветя и други. Не се колебайте да се свържете с нас, ако ви възникнат въпроси.