СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ

Оранжерии и парници

Оранжерии и парници

Активни филтри

Тунел за разсад с покритие против слана Agrivelo.Предпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Оражерия от поликарбонат Professional
  • Изчерпан

Сглобяема оранжерия за промишлено производство с конструкция от поцинковани профили и покритие от UV стабилизиран поликарбонат.Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Доставка по договорка!

Парник за разсад с найлон

0 Review(s)
Цена 26,00 лв.

Тунел за разсад с покритие от UV стабилизиран найлон 50 микрона.Предпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Проветрител за любителски оранжерии в комплект с крепежни елементи. Лесен и бърз монтаж. Комплекта съдържа кука за фиксиране на капандурата в отворено положение, самонарезни винтове за закрепяне

Парник Primaterra Letto от найлон

0 Review(s)
Цена 49,00 лв.

Покритие от UV- устойчив найлон , който създава парников ефект и благоприятен климат за растенията с ранно засаждане. Подходящ е да се използва при ранна , студена пролет ,често предпочитан за разсад.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Тунел за разсад с покритие от геотекстил (агрол).Педпазва разсада от измръзване. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Парник за разсад Letto Light

0 Review(s)
Цена 39,00 лв.

Парниците Primaterra Letto Light предпазват от студ и защитават вашите растения. Материалът има пореста структура, пропуска вода и въздух в умерени количества и така създава идеален микроклимат.

Сребърно черен мулч с перфорация за отглеждане на ягоди. Дебелина на фолиото 30 микрона. Възможност за поръчка на количество по-малко от цяла ролка.

Използва се от външната страна на оранжерията, където оранажерията и полиетилена влизат в контакт. Така предотвратява от изгаряне полиетилена в рисковите зони, също така опъва и прилепя найлона плътно към оранжерията, така го предпазва и от вятър.

Парник за разсад Letto
  • Изчерпан

Парник Primaterra Letto Plus

0 Review(s)
Цена 80,00 лв.

Парниците Primaterra Letto Plus предпазват от студ и защитават вашите растения. Материалът има пореста структура, пропуска вода и въздух в умерени количества и така създава идеален микроклимат.


Тиксо за оранжерии 25 метра

0 Review(s)
Цена 17,50 лв.

Силно и удобно тиксо за лепене на скъсани или повредени участъци в оранжерията. Благодарение на UV стабилизацията не изгаря под въздействието на слънчевите лъчи и издържа колкото живота на самия полиетилен. Много подходящо също и за уплътняване на полиетилена около вратите и прозорците в оранжерията.

Оранжерия от полиетилен 6 кв.м
  • Изчерпан

Оранжерия от полиетилен 6 кв.м

0 Review(s)
Цена 275,00 лв.

Сглобяема оранжерия за домашно земеделие с конструкция от поцинковани тръби и покритие от армиран найлон. Монтажа е лесен и бърз. Комплекта включва всички необходими материали за монтаж.

Белплатна доставка!

Градински рай предлага богато разнообразие от любителски парници  и професионални оранжерии с покритие от поликарбонат или ПЕ фолио (найлон).