Наколенки комплект 2 броя FELCO711

98,00 лв.
С вкл. данък
FELCO711
2 Артикула
Количество
Последна наличност

Благодарение на своя дизайн наколенките FELCO 711 лесно се прикрепват към крака и не пречат по време на работа, като същевременно осигурява необходимия комфорт. Стоенето на колене ще бъде удобно дори при продължителна работа.

FELCO 711 пасва идеално на естествените движения на крака и остава на място при ходене или коленичене, перфектната опора за подрязване и работа при най-добри условия. Предназначени за професионални лозари и градинари.

Производител: FELCO SA, Швейцария

Те са страхотен аксесоар за работа ниско до земята в градината и лозето и помагат за предотвратяване на болки в коленете. Може да се използват при подрязване, засаждане, плевене и други дейности. Изключително практични и щадящи значително коленете ви. Подходящи както за мъже, така и за жени.

Висококачествените наколенки са удобни благодарение на двете пристягащи ленти. Широката, дишаща неопренова лента от долната страна предотвратява изплъзването на наколенката. Уникалната закопчаваща се катарама на горната еластична лента е по-високо на крака, което позволява на наколенката да се адаптира по-добре към вашите движения. Гел пяната осигурява комфорта през целия ден. Благодарение на неплъзгащите се и изключително здрави меки капачки, изработени от 420D найлонова тъкан, можете да извършвате различни дейности при всякакви метеорологични условия.

FELCO711
2 Артикула
СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ