Многослоен полетилен за оранжерии - 125 микрона UV/EVA/IR/DIF
  • Многослоен полетилен за оранжерии - 125 микрона UV/EVA/IR/DIF
  • Многослоен полетилен за оранжерии - 125 микрона UV/EVA/IR/DIF
  • Многослоен полетилен за оранжерии - 125 микрона UV/EVA/IR/DIF

Полиетилен за оранжерии с анти-капка - 150 микрона UV/EVA/IR/AD/DIF

1,80 лв.
С вкл. данък
E1785-150mic-6
Нов
широчина
Количество

Минималното количество за покупка на продукта е 6.

Многослоен израелски полиетилен с дебелина 150 микрона и 5 свойства:

- UV стабелизация

- EVA висока еластичност

- IR термичен ефект

- AD Анти-капка

- DIF дифузия ( разпръскване) на светлината

ВАЖНО!

- Посочената цена е за 1 кв. м.

- Минималното количество варира спямо избраната широчина

Производител: Politiv - Израел

Израелския полиетилен ( найлон ) е подходящ както за малки парници така и за големи тунели или блокови оранжерии. Предлага се в слдените пирочини: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 м. Посочената цена е за 1 кв.м. а минималното количество варира спрямо избраната от вас широчина. Минималното количесвто за  дължина е 1 л. м.

Пример: Ако сте избрали полиетилен с широчина от 2м. ( широчината се избира от падащото меню по-средата от дясната страна на екрана) минималното количество за заявка ще е 2 кв.м.

Информация за свойствата:

- UV стабелизация - тя предпазва полиетилена от прегаряне и удължава неговия живот.

- IR термичен ефект - намалява загубите на топлина в оранжерията през ноща, като задържа натрупалата се през деня инфрачервена радиация. Това спомага за поддържане на постоянна температура през деня и нощта и по-малък риск от измръзване на растенията нощем.

- ЕVА (етилен винилацетат) - придава по- голяма еластичност и прозрачност на филма

- AD Анти-капка - предотвратява образуването на кондензни капки, които пречат на проникването на светлината и създават условия за поява на болести.

- DIF Дифузия  (разпръскване) на светлината - разпръсква равномерно пряката слънчева светлина, като по този начин предотвратява слънчеви изгаряния и осигурява максимално огряване със светлина от всички страни при отделните култури.

Инструкции за употреба:

ВАЖНО! при поставянето на полиетилена, страната с надписa и логото трябва да бъдат от вътрешната странa на оранжерията/тунела, за да има ефект от допълнителните функции.

Използването на сублимация на сярата и хлор съдържащи вещества (вар за засенчване) скъсява експлоатационния живот на филма, с изключение на полиетилен със специално свойство за устойчивост на сяра . Ако бъдат открити следи от сяра или хлор по филма, гаранцията не се зачита. Подробности за техническите спецификации и гаранциите на отделните продукти, може да получите от нашия офис. Всеки клиент е длъжен да се запознае с гаранционните условия на полиетилена за оранжерии.

E1785-150mic-6
Нов
СПЕЦИАЛНИ ПРОДУКТИ