Списък на продуктите с марка Wolf Garten

WOLF-Garten предлага широка гама от продукти за всички, които се чувстват добре в градината - начинаещи, хоби градинари или професионални градинари.Фирмата, която в момента е на 80 години, се радва на висока популярност в градинския сектор. Високите изисквания за качество на продуктите, независимият и неподвластен на времето дизайн и лесната употреба правят марката една от водещите в градинския сектор в последните няколко десетилетия.

Активни филтри

Сеялка редова EA-M

0 Review(s)
Цена 31,00 лв.

Лесна и удобна за употреба засажда семената на равно разстояние в редица. Възможност за регулиране едрината на семената.

Сеялка ръчна на батерии WE-B

0 Review(s)
Цена 92,00 лв.

Удобна и лесна за работа, разпръсква семена само с натискането на едно копче. Широчината на разпръскване може да бъде регулирана.

Висококачествена малка градинска лопатка, гарантира отлична работа и резултати. Подходяща за засаждане и пресаждане на малки саксийни растения.

ЛОПАТА ЗАОСТРЕНА 1195 MM Cellfast

0 Review(s)
Цена 72,00 лв.

Висококачествена права лопата, направена от неръждаема закалена стомана, удобна ергономична дръжка. Подходяща за работа в твърди почви, позволява лесно копаене и засаждане, удобна за изкопаване на траншеи, канали и всякакъв вид изкопни работи.